HİKAYELER

Ne gördüğümü çok iyi biliyorum

18.07.2014 01:13:56


Yaklaşık 7sene evvel, yani ben 16 17 yaşlarımda bir takım olaylar geçti başımdan.
Liseden yeni mezun olmuştum, çalışmıyordum. Pek sosyal sayılacak bir yaşantım yoktu o aralar. Genelde evdeydim. Evimizin hemen arkasında küçük bir dere yatağı vardı ( daha doğrusu bu dere yatağı tam olarak benim yatak odamın penceresinden bakınca 1metrelik bir mesafedeydi).
2 tane kedim vardı evde. Her gece benimle yatarlardı. Bir süre sonra değil benimle yatmak odama bile girmemeye başladılar. Küçük olan kedim, sürekli havada birseyleri takip ederdi. Bende oyun oynuyor sanardim.
Bir gün dışarıdan eve geldim. Küçük kedimin adı böjüktü. Eve girdim ve kedim beni kapıda karşıladı. 5dakika kadar oynadık kapıda onunla. Ben bu oynama esnasında ismiyle hitap ediyorum tabi ona.. Annemin salondan seslendigini duydum "kızım kimle konusuyosun" diye, "anne böjükle oynuyorum" dedim. "Salona gel" dedi annem ve salona girdigimde 1saniye önce kapıda sevdiğim kedimin, annemin kucağında uyuduğunu gördüm ve resmen neye uğradığımı şaşırdım. Anneme anlatinca ben korkmayayim diye tepki gostermedi sadece son 1 saattir kedinin onunla uyudugunu söyledi.
Ben bu olayı işsizlikten, bosluktan yaşadığım sacma bir yanılgı olarak kabul ettikten bir kac hafta sonra uyuyamamaya başladım. Gece 3ten sabah ezanina kadar beni uyutmayan birseyler vardı odamda.
Dereye yakın olan penceremin gecenin 3unde tıkırdadığını duydum. Korkudan 4 gün uymadığımı biliyorum. Bir gece yine ayni saatlerde pencere yine tıkırdadı. Yavaşça perdeyi açtım. Beyaz bir siluet vardi ben perdeyi actikca, ayni yavaş hareketlerle duvarin arkasina doğru saklandi. Gördüğüm seyi tarif edemiyorum ama sadece kucuk bir kafa silueti olduguna eminim. Ben o an kalp krizi geçiriyorum sandım korkudan. Hemen salona gittim annemin yanina, anlattim olanları. Bana 3 harfliler olduğunu söyledi, ablamı doğurduğu zaman kendisine de dadandıklarını anlattı. Ve babamda görmüş o zaman onları. İnanın tekrar yaşamış gibi ağlayarak yazıyorum bunları.
4 günlük uykusuzluktan sonra annemin yanında uyuyakalmisim o gece. Birkac gun sonra odamda uyumaya başladım. Gece yarısı yine tikirtılar duydum uyku esnasında, gözümü açtım ve kipirdayamadim. Resmen üzerimde birsey oturuyordu. Anneme bağırıyorum hicbir şekilde sesim çıkmıyordu. En son gözlerimi kapatıp dua etmek istedim, uzerimde ki sey kafami karistiyordu. Dua etmemi istemiyordu. "Bismillahirrahmanirrahim" diyemedim. Bis diyordum gerisini soyleyemiyordum. Sabah ezani okundu ve uzerimdeki herneyse kalkti. Salina gidip tekrar anneme anlattim "sana bağırdım defalarca hicmi duymadin beni" dedim "hayir" dedi. Bu olayi da yaklaşık 5 6 defa yaşadım.
Size yemin ediyorum 1 sene boyunca sirf bunlar yüzünden psikopat gibi gezdim. Uyku yok, korku tavan.
1senenin sonunda arkadaşlarimla avm ye gittik. Waffle yapılan bir yer vardı. Siparisimizi verdik muhabbet ediyorduk. Birden dükkanın sahibi orta yaşlı bir adam masaya oturdu. Adami hayatımda ilk kez görüyorum. Ve bana direk başımdan gecenleri sanki biliyormuş gibi anlattı şok oldum. Adamı tanımıyorum bile. Bana bir 3 harflinin aşık olduğunu, bu yüzden dadandigini, bu yüzden hic bir iliskimin düzgün gitmediğini anlattı ( hakikaten hic bir iliskim düzgün gitmemisti). Ben diken diken oldum o an gözlerim doldu. Ve o adam bana bir dua yazıp verdi " bunu yanında tut hepsi geçecek" dedi. Aynen de öyle oldu. Ben 7 senedir o duayi cuzdanimda saklarim ve o gunden beri hicbirsey yaşamıyorum.
1ay evvel yeni bir cüzdan alip duayi diğerinde unuttum ve tek başıma yaşadığım evde sabah uyandigim zaman saçımın bir parçasının kesilmiş olduğunu gördüm. Kabusum yine başlıyor sanırım.
Arkadaşlar, bu anlattıklarım gercek olaylar. Lutfen inancıniz olmasa bile bazı seylerin varlığına inanın ve onlari küçümsemeyin.

Ekleyen/Kaynak: Mercan



Bu bölüme Hikaye ekleyebilirsiniz. Hikaye eklemek için tıklayın

Yorumlar [ Yorum Yaz ]

Henüz yorum eklenmemiş
  En Çok Yorumlananlar

  Yeni Hikaye Ekle

  Yorum Yaz

  Tümünü Listele

| 101 Okey Oyunu | Türkçe Kürtçe Sözlük | Kürtçe Dil Testi |