ŞİİRLER

GÜZEL SÖZLER

23.01.2004 11:24:28


Aşkın ipi yoktur ama yine de bağlar. Bazen gülersin coğu zaman ağlar.

Seni seviyorum, hep seveceğim. Kurşun bile olsan.

Eğer seviyorsan, Güneş te Yıldız da istemezsin. Karanlıklarını Ay da aydınlatır. Yeter ki pencerenin perdesini, tülünü açık bırak. Ayın ışığı da yeter.

Tatlı biri vardı sevilmeye değer , güzel biri vardı görülmeye değer, iyi dostlar vardı özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer.
Bir yürek nelere yeterse bir can bir canı ne kadar severse, bir damardan ne çok kan geçerse ,yaşam bir ölüme nasıl değerse, sende benim için o kadar değerlisin.

Renkten sesten ışıktan ne aldımsa güzellik üstüne , karıştırıp sevgiyle rüzgar diye savurdum en yüce tepelerden vefalı dostlarım üzerine
Birine çarpılmak için bir an yeterlidir, birinden hoşlanmak bir saat, ve birini sevmek içinde bir gün yeterlidir, ama birini unutmak ise bir ömür sürer.
En mutlu kişiler, herşeyin en iyisine sahip olanlar değildir,onlar karşılarına çıkan herşeyin degerini en iyi bilenlerdir.
Öyle zamanlar vardir ki, bazen birini öylesine çok özlersiniz ki, onu hayallerinizden çıkarıp, gerçek hayatta kucaklamak istersiniz.
Hayal etmek istediginiz seyi hayal edin, gitmek istediginiz yere gidin, olmak istediginiz kişi olun, çünkü yasayabileceğiniz tek bir hayatınız var,ve tüm bunlari yapabilmek için tek bir şansiniz.
Sizi tatlı kılacak kadar yeterli mutlulugunuz olsun, güçlü kılacak kadar acı deneyiminiz, insan kılacak kadar üzüntünüz, ve sizi mutlu kılmaya yetecek kadar umudunuz olsun.
Sizi güldüren birini seçin, çünkü karanlık bir günü aydinlatan sey bir gülümsemedir.
Büyüklük yaş ile değil ,her arkadaş dost değil , sen dosttan da öte dilerim bu umarım erdemini yitirmezsin .

Ekleyen/Kaynak: Hüsnü YILMAZ



Bu bölüme Siir ekleyebilirsiniz. Siir eklemek için tıklayın

Yorumlar [ Yorum Yaz ]

Henüz yorum eklenmemiş
  En Çok Yorumlananlar

  Yeni Siir Ekle

  Yorum Yaz

  Tümünü Listele

| 101 Okey Oyunu | Türkçe Kürtçe Sözlük | Kürtçe Dil Testi |