HAKKARİ İZLENİMLERİ

derecik ve dostluk

25.05.2007 17:26:09


yaşamak başkadır hakkaride bir başkadır derecikte dostluk başkadır o dağlarda.ketinada.mamraşta.gerdanda.cedikanda sarı tepede sılo yaylasında.sivri tepede şikeride .herşey orda yaşanmalıdırmurat la recep le mahmutla kafayla yaşanmalıdır oralarda özgörce yaşamak özlemek özlenmek duygularla 5’2 lerle yaşamak.derecik unutulmaz unytulmamalı o yaşananlarbir5 hücre gibi kalmalıbeyinde o gün batımı ve gün doğuşu ve güzellikleriyle selam sana derecik selam sana ey dostluk dağları

Ekleyen/Kaynak: ergün



Bu bölüme Izlenim ekleyebilirsiniz. Izlenim eklemek için tıklayın

Yorumlar [ Yorum Yaz ]

Yazan: BEN HATİCE    13.04.2009 09:49:02
CANIM HAKKARİM
ERZİNCANDA SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OKUORUM.MEMLEKETİMİ COK ÖZLEDİM MEMLEKETİM HAKKINDA BU KADAR GÜZEL DÜSÜNEN ÖGRETMENLERİME TESEKKÜR EDİYORUM GERCEKTEN BENİM MEMLEKETİM BAMBASKADIR. HERKESE SEVGİLER.


Yazan: Mehmet Baykara    29.05.2007 12:46:25
Güzel hatıralar
Askerlik hizmeti nedeniyle bulunduğum bu güzel ilde geçen süre, insanların yakınlığı ve nice güzel arkadaşı geride bırakmanın hüznü 2 yıldır yüreğim.
Ülkemizin iki komşusu ile sınır bu küçük ama yüreği büyük insanların yaşadığı şehirden pek çok güzel anı ile ayrıldım. mail adresiminden anlaşılacağı üzre (hakkarili@hotmail.com) kendi şehrim gibi benimsedim geçen 13 ayda.
Ancak ufak bir rahatsızlığım var, siteye üye olmak isteyen ve hiç birini tanımadığım nice kişi benim adresimi kullanarak üye olmakta, bu konuda daha önce site yönetimine yolladığım mesajlardan sonra her ne kadar kısmı bir azalma oldu ise de ne yazık ki hali hazırda mail adresim bu amaçla kullanılmaya devam etmekte. Yasal işlem başlatmaktan başka yol kalmamış görünürken, siz değerli arkadaşlarımın geçici bir süre dahi olsa siteye erişimini engelleyecek olan bir mahkeme kararın çıkmasının olası olduğu böyle bir başvuru öncesi durumundan sizleri de haberdar etmek istedim. Ancak mail adresimin kullanımı ne yazık ki aşırı rahatsız verici duruma ulaşmış durumda. Başta yönetim olmak üzere bütün üyelerden bu durum için özür dilerim.
Saygılarımla,
Fahri hemşehriniz
Mehmet Baykara



  En Çok Yorumlananlar

  Yeni Izlenim Ekle

  Yorum Yaz

  Tümünü Listele

| 101 Okey Oyunu | Türkçe Kürtçe Sözlük | Kürtçe Dil Testi |