HİKAYELER

*** GERÇEK AŞK ***

25.04.2008 17:00:25


*** GERÇEK AŞK ***
________________________________________
Bir zamanlar bir kadin ve erkek varmis. Birbirlerini cok seviyorlarmis. Nerde olurlarsa olsun hep birbirlerini düsünüyorlarmis.. Hayat ne kadar zor olsada evlenmeye karar vermisler. Kadin evkadini erkek ise büyük bir firmada görevliymis. Sevgileri evlendikten sonra bile azalmamis aksine hergün daha da büyüyormus.. Erkek herzaman kadina "senin icin ölürüm" diyormus kadina sevgisinin büyüklügünü göstermek icin. Ve kadinda kendisine aynisini diyormus..Aylar gecmis ve kari koca dolasirken sahilde bir ev görmüsler. Satilik yaziyormus caminda. Kadin cok begenmis, bu evi alalim demis. Erkek tamam demis, ne olursa olsun bu ev bizim, yeterki sen iste.. Ertesi gün erkek kadina sirketin kendisini 1 haftaligina is icin yurtdisina gönderecegini söylemis. Ne kadar zor olsada 1 hafta ayri kalacaklardi. Her gün telefonlan görüsmeye baslamislardi.. Ve kadin erkegin gün gectikce kendinden sogudunu farketmis. Kendisine soruyormus neyin var diye ama erkek hep yok bisey diyormus. Kadin cok üzülmüs bu duruma.. En yakin arkadasina gitmis kadin ve derdini anlatmis. Arkadasi dayanamamis ve kocasinin kendisini aldattigin, gözleri ile gördügünü söylemis. Kadin yikilmisti ve bulustuklari yeri ögrendi..Ertesi gün oraya gitti ve kendi gözleri ile herseyi gördü ve kendisine sordugunda erkek herseyi itiraf etti. Kadin icin bu is bitmisti artik. Erkek evi terketmeden önce kadina, kendisine son sarilmak istedigini söyledi ama cevabi "defol" oldu kadinin ve erkek evi terketti..
Bir kac gün sonra eve, eski kocasinla yakaladigi kadin, yani erkegin sevgilisi geldi. Hic birseyin düsündügü gibi olmadigini ve erkegin öldügünü söyledi. Elinde bir mektup kadina uzatti. Okumasini istedi. Mektupta bu yaziyordu.. Sevgilim.. Seni cok seviyorum. Hasta oldugumu ve ölecegimi sana söylüyemedim ve bu yüzden kendimden sogutmak icin seni aldattigim numarasini yaptim. Seni icin ölürüm ama senin benim icin ölmeni istemedim..
Ve mektupun icin birde anahtar vardi.. "Sana söz verdigim evi aldim. Sen aksamlari balkonda oturup sahili izlerken ben hep senin yaninda olacagim. Seni cok seviyorum"..

Ekleyen/Kaynak: ÇİYA_MUNZUR



Bu bölüme Hikaye ekleyebilirsiniz. Hikaye eklemek için tıklayın

Yorumlar [ Yorum Yaz ]

Henüz yorum eklenmemiş
  En Çok Yorumlananlar

  Yeni Hikaye Ekle

  Yorum Yaz

  Tümünü Listele

| 101 Okey Oyunu | Türkçe Kürtçe Sözlük | Kürtçe Dil Testi |